Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (2.56 secunde)
Aprecierile privind Coalitia si daca aceasta mai poate continua vor fi inaintate conducerii partidului, se arata intr-o scrisoare a lui Vasile Blaga.
La intalnire au participat Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Stanisoara si Roberta Anastase.
Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, de catre Comisiile de administratie publica, economica si de industrii, primind 34 de voturi "pentru" si 28 "impotriva".
Sesizarile formulate de presedintele Senatului vizeaza, intr-un caz, decretul privind numirea democrat-liberalului Vasile Blaga in functia de ministru interimar la Ministerul Administratiei si Internelor si in functia de vicepremier, ca urmare a revocarii din functie a social-democratului Dan Nica, iar, in al doilea caz, decretele unor membri ai Guvernului ca ministri interimari, dupa demisiile ministrilor social-democrati, toate decretele fiind emise pe 1 octombrie.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Vasile Dancu: ... 'Presedintele Traian Basescu, premierul Boc si echipa guvernamentala reprezinta "o echipa" iar seful statului nu are intentia sa il schimbe din functie pe actualul prim-ministru, sustine fostul ideolog al PSD, sociologul Vasile Dancu.
Asta ar trebui sa se intample daca ar fi sa ne luam dupa angajamentele unor ministri de baza ai Cabinetului, Vasile Blaga si Elena Udrea. ... Intr-o emisiune televizata, ministrul de la interne, Vasile Blaga, isi exprima convingerea "ca nu vom creste taxele".
Nu e prima oara cand guvernul Nastase este declarat public cel mai bun, a facut-o chiar Vasile Blaga, anul trecut, cand liderul pedelist afirma despre Nastase ca a fost cel mai bun premier post-decembrist.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat ieri ca o treime dintre angajatii Prefecturilor va fi disponibilizata odata cu jumatate dintre subprefecti.
'Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, si-a devoalat ieri intentia de a candida la Primaria Capitalei, dupa ce colegii sai de partid Vasile Blaga si Adriean Videanu o cotasera public cu sanse pentru preluarea acestui post. ... • Vasile Blaga:
Un an mai tarziu, pe 21 iulie 2010, ministrul de Interne Vasile Blaga a anuntat reinfiintarea, prin legi ulterioare, la nivel de directie, a celor doua agentii.
De unde stie Vasile Dancu ca unii subiecti nu-l prefera pe Ceausescu din ratiuni de varsta sau de sex? ... In sondajul sau in care oamenii par marcati de o nostalgie dupa Ceausescu, Vasile Dancu n-a masurat decat nostalgia dupa anii tineretii celor chestionati.
Traian Basescu il "ingroapa" pe Vasile Blaga. ... ministrul Vasile Blaga este pe targa, din punct de vedere politic, fiind de asteptat ca Basescu sa-i ceara demisia in mod oficial in urma incidentelor din 24 septembrie.
"Primul-ministru Emil Boc a luat act de demisia ministrului administratiei si internelor, domnul Vasile Blaga.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca mitingul programat pentru miercuri are o conotatie politica din cauza implicarii PSD si PNL.
Presedintele Traian Basescu a spus ca Vasile Blaga este unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate castiga alegerile interne pentru sefia partidului, dar s-a aratat rezervat in sansele acestuia de a castiga presedintia, daca ar candida.
Traian Basescu profita de orice ocazie pentru a-i mai trage cate un cap in gura fostului ministru de interne, Vasile Blaga.
Ea a obtinut 979 de voturi din cele 999 si astfel a fost aleasa presedintele Organizatiei PDL Bucuresti, careia pana in acest moment i-a asigurat interimatul, dupa ce Vasile Blaga si-a inaintat demisia.
Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi.
google-analytics.com